Пожега
Насловна | Архива | Позив за учешће у јавној расправи
Позив за учешће у јавној расправи
15.10.2024. 13:15

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У  ЈАВНОЈ РАСПРАВИ

У складу са чланом 36. Закона о планском систему ( „Службени гласник РС“ број 30/2018) и члана 5. Одлуке о утврђивању јавног интереса (,,Службени лист општине Пожега” број 13/2022), Комисија за утврђивање и преиспитивање јавног интереса,  позива грађане општине Пожега, представнике привредних субјеката, организација цивилног друштва, научно-истраживачке, струковне и друге организације, представнике медија,  као и представнике локалних власти и јавних институција да учествују у јавној расправи у циљу утврђивања области јавног интереса и приоритетних области које ће бити примењене приликом финансирања и суфинансирања програма, пројеката и активности од јавног интереса, средствима из буџета општине Пожега, а нарочито програма и пројеката које спроводе удружења и који следе јавни интерес општине Пожега.

Јавна расправа ће се одржати у просторијама Скупштине општине (Велика сала Скупштине општине) 31. октобра 2024. године  са почетком у 11:00 часова.

Нацрт Одлуке о приоритетним областима од јавног интереса у општини Пожега за 2025. и 2026. годину у којима ће се подстицати програми од јавног интереса које реализују удружења можете преузети овде.

 

Комисија за утврђивање и

преиспитивање јавног интереса

Дејан Петровић