Пожега
Насловна | Архива | Позив за учешће у јавној расправи
Позив за учешће у јавној расправи
07.12.2022. 16:46

Позив за учешће у јавној расправи
 

У складу са чланом 36. Закона о планском систему („Службени гласник РС“ број 30/18) и члана 5. Одлуке о утврђивању јавног интереса у општини Пожега (,, Службени лист општине Пожега” бр.12/22), Комисија за утврђивање и преиспитивање јавног интереса позива све грађане општине Пожега, представнике привредних субјеката, организација цивилног друштва, научно-истраживачке, струковне и друге организације, представнике медија,  као и представнике локалних власти и јавних институција да учествују у јавној расправи у циљу утврђивања области од јавног интереса и приоритетних области које ће бити примењене приликом финансирања и суфинансирања програма и пројеката од јавног интереса, средствима из буџета општине Пожега, а нарочито програма и пројеката која спроводе удружења и који следе јавни интерес општине Пожега.

Јавна расправа ће се одржати у просторијама Скупштине општине (скупштинска сала) у уторак, 13. децембра 2022. године  са почетком у 11:00 часова.

Нацрт Одлуке о приоритетним областима од јавног интереса у општини Пожега за 2023. и 2024. годину у којима ће се подстицати програми од јавног интереса које реализују удружења, можете преузети овде.