Пожега
Насловна | Архива | Рани јани увид
Рани јани увид
19.02.2018. 16:26

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

МИНИСТАРСТВО ГРАЂЕВИНАРСТВА, САОБРАЋАЈА И ИНФРАСТРУКТУРЕ

у складу са чланом 45а, Закона о планирању и изградњи ("Службени гласник РС", бр 72/09...145/14)

оглашава 

РАНИ ЈАВНИ УВИД

поводом израде

ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ПОДРУЧЈА ПОСЕБНЕ НАМЕНЕ

ИНФРАСТРУКТУРНОГ КОРИДОРА

БЕОГРАД-ЈУЖНИ ЈАДРАН, ДЕОНИЦА ПОЖЕГА-БОЉАРЕ (ГРАНИЦА СА ЦРНОМ ГОРОМ)

(АУТО-ПУТ Е-763)

 

Одлука о изради Просторног плана подручја посебне намене инфраструктурног коридора Београд-Јужни Јадран, деоница Пжега-Бољаре (граница са Црном Гором) (аутопут Е-763), објављена је у "Службеном гласнику РС", број 78/17.

Рани јавни увид одржаће се у трајању од 15. дана, од 26. фебруара 2018. године до 12. марта 2018. године, на званичним интернет страницама министарства надлежног за послове просторног планирања и јединица локалних јавних самоуправа у обухвату планског документа, односно у зградама скупштина општина Пожеге, Ариља, Ивањице и Сјенице.

Министарство надлежно за послове просторног планирања, као носилаз израде предметног просторног плана организује рани јавни увид у циљу упознавања јавности са општим циљевима и сврхом израде плана, могућим решењима за развој просторне целине, очекиваним ефектима планирања и др.

Позивају се органи, организације и јавна предузећа који су овлашћени да утврђују услове за заштиту животне и уређење простора и изградњу објеката да дају мишљење у погледу услова и неопходног обима и степена процене утицаја на животну средину.

Правна и физичка лица могу доставити примедбе и сугестије у писаној форми Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре - Сектор за просторно планирање и урбанизам, Немањина 22-26, 11.000 Београд, у току трајања раног јавног увида, закључно са 12. мартом 2018. године.

 

ППППН ИК Пожега-Бољари - Преузми

Прегледна карта - Преузми