Пожега
Насловна | Архива | ЈАВНИ КОНКУРС ЗА АНГАЖОВАЊЕ ЛИЦА НА ПРИКУПЉАЊУ ГЕОПРОСТОРНИХ ПОДАТАКА ЗА КАНАЛИЗАЦИОНУ МРЕЖУ НА ПРОЈЕКТУ (управљање јавном својином - у циљу увећања прихода, одговорности, транспарентности јавне управе и унапређења економских услова и пословном окружењу)
ЈАВНИ КОНКУРС ЗА АНГАЖОВАЊЕ ЛИЦА НА ПРИКУПЉАЊУ ГЕОПРОСТОРНИХ ПОДАТАКА ЗА КАНАЛИЗАЦИОНУ МРЕЖУ НА ПРОЈЕКТУ (управљање јавном својином - у циљу увећања прихода, одговорности, транспарентности јавне управе и унапређења економских услова и пословном окружењу)
10.03.2020. 16:13

На основу Одлуке о расписивању јавног конкурса за ангажовање лица на прикупљању геопросторних података за канализациону мрежу (I број: 400-310/17 од 09.03.2019. године) за потребе реализације пројекта "Управљање јавном својином - у циљу увећања прихода, одговорности и транспарентности јавне управе и унапређења економских услова у пословном окружењу", број уговора 48-00-000-32/2016-28-14 који се финансира у оквиру грант шеме Подршка јединицама локалне самоуправе, Europe Aid/139223/ID/ACT/RS у оквиру програма Exchange 5, Конкурсна комисија општине Ариље, дана 10.03.2020. године расписује:

ЈАВНИ КОНКУРС

ЗА АНГАЖОВАЊЕ ЛИЦА НА ПРИКУПЉАЊУ ГЕОПРОСТОРНИХ ПОДАТАКА ЗА КАНАЛИЗАЦИОНУ МРЕЖУ НА ПРОЈЕКТУ (управљање јавном својином - у циљу увећања прихода, одговорности, транспарентности јавне управе и унапређења економских услова и пословном окружењу)

 

Пројекат Управљање јавном својином - у циљу увећања прихода, одговорности, транспарентности јавне управе и унапређења економских услова и пословном окружењу финансира Европска унија у оквиру Програма Exchange 5, из алокације за ИПА 2014, а спроводи Министарство државне управе и локалне самоуправе (МДУЛС) у сарадњи са сталном конференцијом градова и општина (СКГО), као и имплементационим партнером. Тело за уговарање свих пројеката грант шеме је Министарство финансија, односно Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније (CFCU). Пројекат спроводе општине Ариље, Пожега, Косјерић и Лучани.

У складу са обавезним активностима на пројекту општина Ариље објављује Јавни позив за ангажовање:

- У општини Пожега 3 лица која ће спровести прикупљање геопросторних података за канализациону мрежу у трајању од 3 месеца. Ангажована лица ће радити на прикупљању података за канализациону мрежу на територији општине Пожега;

Пратећа документација

Комплетан текст Јавног конкурса - Преузми

Конкурс - пријава - Преузми

Конкурс - изјава - Преузми