Пожега
Насловна | Архива | Позив за учешће у јавној расправи
Позив за учешће у јавној расправи
18.08.2023. 14:15

Позив за учешће у јавној расправи
 

У складу са чланом 36. Закона о планском систему („Службени гласник РС“ број 30/18), Радна група за израду Локалног акционог плана за унапређење родне равноправности у општини Пожега, позива представнике привредних субјеката, организација цивилног друштва, научно-истраживачке, струковне и друге организације, представнике медија, представнике локалних власти и јавних институција и друге заинтересоване учеснике, да учествују у Јавној расправи у циљу прибављања предлога, примедби и сугестија грађана о нацрту Локалног акционог плана за унапређење родне равноправности у општини Пожега 2023-2025. године.

Јавна расправа ће се одржати у просторијама Скупштине општине Пожега (Велика сала) у уторак, 22. августа 2023. године  са почетком у 11:00 часова.

Учесници јавне расправе се позивају да у назначеном року доставе своје примедбе, предлоге и сугестије координатору Радне групе на e-mail адресу: milos.brkic@pozega.ls.gov.rs са назнаком “За Нацрт ЛАП-а за родну равноправност".

По завршетку поступка јавне расправе, Радна група за израду ЛАП-а анализираће све примедбе, предлоге и сугестије учесника у јавној расправи и сачиниће извештај о спроведеној јавној расправи, који ће објавити на својој интернет страници, након чега ће документ бити предат Општинском већу општине Пожега и Скупштини општине Пожега на усвајање.

Нацрт локалног акционог плана за унапређење родне равноправности у општини Пожега 2023-2025 можете преузети ОВДЕ